tirsdag, oktober 06, 2009

05.10.2009Fantastiske smidjerns arbeide på gatelykter som følger hele hovedgaten. Alt i denne byen er forløpern til mye historikk i Europa .Blant annet trykking av bøker.
Kirkene her er veldig godt bevart, med fantastiske malerier i både tak og glassmaleri og bilder. Museet er bare praktfullt med historikk fra år 1600 til siste verdenskrig.


Dette er en vindel trapp ,i tre med intens studiering fant vi ut at den ene delen er i tre dreid trapp og motparten med hull som passer til.

På toppen av vindeltrappen var det moderne kunst av jernskulptur og keramikk dette ti lott vi oss og fotografer til tross forbud!

Dette er en jernskulptur av en sebra .Den er faktisk i 3 deler
Her har vi skulptur av Damen som er bitt i brystet av slangen.

PS.

Glemte og fortelle Yo- Yo han er hysterisk med veps. En dag lå han og sov dypt og en salamander på ca 10 cm krøp over bakparten hans, han lettet en og halv meter rett opp uten og sette noen ben i bakken.Salamander hang fast i pelsen en stund og maken til krigsdans. Yo-Yo stakk av i Duseldorf blandt 3000 campere. Å finne en hunden som ikke lyder navn sitt osv .er fanden ikke lett , dette har han gjort flere ganger. Så nå må han på dressurkurs når han kommer hjemme . Han stikker så god han kan,hvist han ser sitt snitt til det. 2 ganger har vi hatt fullt letemannskap for og finne han . Han mukker ikke lenger nå og håper dette fortsetter. I morgen er det full bading av hunder og nedpaking ,så rett til Bratislava til den store utstllingen. Og vi 2 beinte er ferdig spa banka.
Alle blomstene er nå blitt byttet ut i alle bedd, med stemorsblomster så nå er vinterens blomster prakt ordnet.

Ingen kommentarer: