mandag, august 15, 2011

Mandag 15-8. 2011

Hei
Har atter igjen måtte ta en tur til Finnskogen. Har fått en uutholdlig lukt i huset alle har reagert på dette som har hvert inne vi kunne ikke leie ut igjen uten at vi fant grunnen til dette ,har skurt lister gulv og med klor men lukten ble bare sterkere og sterker for hver gang vi kom dit .Endelig har vi funnet årsaken under skap og linoeliumen på kjøkknet var det filt og der var det etsene av hunde tiss.Alt er nå revet ut og klorvasket tørket og lagt nytt gulv ,det blir dyrt og leie ut da man får så mye etterarbeide,alle har vel et hvist ansvar i leieforhold med eller uten hund i følge advokat sin utsang.Er aldeles ødelagt i armer og skuldere.
Nå får det bli fritidsbolig til familien .Dette er jeg for gammel til og holde på med for og hjelpe de som ikke kan kjøpe men trenger og kunne leie.
Onsdag er det blodprøve for Anine klar for Europa håper jeg med rabisvaksinen.
Handy har hvert uskikkelig i dag har hvert på benken og stjålet en hel åpnet fiskebollboks og spist opp alt. Jeg har ikke tenkt og ha nattevåk i natt for hun skal ut det får gubben gjøre,jeg skal på jobb i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velg kommentartype fra 'rulleboksen' under.
Velg gjerne anonym, men underskriv kommentaren din med navn og emailadresse.