fredag, april 15, 2011

Balkongen er klar

Hallo alle trofaste lesere
Her er balkongen klargjort for påskeferie, Snøen er borte hestehov og hvitveis har vist seg i skogkanten kan man ha det bedre. Butterfly er på utlån for noen som vil ha en mindre rase en Wheaten det går veldig bra og 2 bente og firbent trives i hverandres selskap.Har snakket med dem som har Sasha de ser ingen forandring på henne så det blir spendene med ultralyd etter påske.
Har fått en gledelig melling Kaos våres hanne har ved en parring med en tispen har tatt ultralyd i dag og sett 6 valper vi krysser fingrer og håper det går bra og alle får livets rett.Dette blir spendene.
Skal kun jobbe tirsdag og til kl 12,00 på onsdag så er det påskeferie Venter på at huset er klargjort i Reistalia så blir det opppussing der etter påske håper det går fort og få det klart så vi kan flytte dit ned og få solgt her vi bor dette blir alt for mye og holde orden på, og for dyrt på halv lønn for oss begge .Her må det bli raskt forandeing lønna blir borte i bare regninger.
Anine hade besøk av søster i går fra Ål det var full rulle der var også tannfelling på gang .Pass på at ikke jørnetennen kommer dobbelt opp da må man til vetrinær og trekke melketennene det kan bli fort feilstilling av bitte .Ørene som ikke ligger på plass bør også limes på plass i denne perioden.
VIL ØNSKE ALLE VALPEKJØPERE OG VENNER EN RIKTIG GOD PÅSKE
ANNE OG ROY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velg kommentartype fra 'rulleboksen' under.
Velg gjerne anonym, men underskriv kommentaren din med navn og emailadresse.